AJANKOHTAISTA
                                                                                      
 
Keittiöremontti Jyväskylä

Blogi

Torstai, Syyskuu 11, 2014, 00:21
Teemme paljon keittiön uudistuksia. Usein aluksi pohditaan, säilytetäänkö vanhat rungot, ehkä myös hyvänä säilynyt laatoitus. Taloudelliset ja ekologiset seikat puoltavat vanhan säilyttämistä, käytännöllisyys ja värimaailma (etenkin laatoituksessa) taas innostavat laajentamaan remonttia ovenvaihtoa pidemmälle. Välillä suunnittelussa edetään vaiheeseen, jolloin huomataan vain muutaman seinäkaapin jäävän alkuperäisestä suunnitelmasta. Mutta ei toki läheskään aina.
 Usein vaihdetaan pelkät ovet saranoineen, joskus jopa vain pelkät ovet. Laatikostomekanismit menevät usein uusiksi, niiden asentaminen vanhoihin runkoihin käy vaivattomasti hyvien apuvälineiden avulla. 
 Tasot vaihdetaan usein kuluneisuuden ja turpoamisen vuoksi. Samalla on hyvä miettiä uunin ja liesitason vaihtoa kalustesijoitteisiin. Niihin löytyy useita vaihtoehtoja. 
 Välitila jää usein viimeiseksi mietinnän kohteeksi. Ajatellaan, että katsotaan miltä se näyttää remontin jälkeen... ei se aina näytä kovin hyvin istuvalta uusien ovien ja tasojen värimaailmaan. Eli laatoitus uusitaan, tai korvataan vältilalevyllä/ lasilla ja tapetilla. 
 Eikä se tietysti näin helppoa ole. On mietittävä pistorasiat, valaistus ym. Mutta jos perusasiat ovat kunnossa, keittiön osittainen uudistus on usein hyvä ja monesti se paras ratkaisu!
 
 

Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät

Copyright (c)2010 Kodin Teemakaluste