AJANKOHTAISTA
                                                                                      
 
Keittiöremontti Jyväskylä

Blogi

Keskiviikko, Tammikuu 29, 2014, 19:43
Minulta kysyttiin mielipidettä vetimen väristä: Otanko kiiltävään oveen kiiltävän vetimen ja mattaoveen mattapintaisen vetimen? 

 Oli pakko rueta katsomaan mitä on tehty; Monissa kohteissa kiiltävässä ovessa on alumiininen reelinkivedin. Pinnan kiiltoaste on lähinnä siis omasta mausta kiinni, tai jos haluaa vetimen värin olevan linjassa kodinkoneiden kanssa, voi yrittää valita samanväriset vetimet. Yrittää, sillä rst-kodinkoneissakin voi olla mattapintainen vedin :)
Tärkeintä on mielestäni hahmottaa vetimien antama ilme/ vetimien luoma tyyli. Pitkät vetimet antavat keittiölle oman tyylinsä. Näitä pitkiä ns reelinkivetimiä valittaessa täytyy muistaa seuraavat asiat: väärin asennettuina ja valittuina vetimet kolhivat muita kalusteita ovea avattaessa. Pitkät vetimet myös" täyttävät" tilaa, joten avaraa tunnelmaa haluavalle pienessä keittiössä suosittelen siroja vetimiä.
 Vetimien suuntaa miettiessä kannattaa miettiä etukäteen kaikki ovet, komerot,vitriinit, laatikostot, kulmakaapit. Vaakaan asennettu vedin on suosituin, mutta joissain tapauksissa pystyyn asennettuna vetimet antavat mukavan ilmeen.

Vetimettömistä ratkaisuista seuraavassa kirjoituksessa.

Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät

Copyright (c)2010 Kodin Teemakaluste